Werkwijze

Een sessie duurt 50 à 60 minuten, na je aanmelding starten we met kennismaken en intake, dit kan uit verschillende sessies bestaan.

Hierin besteed ik tijd aan uitleg, nodig ik jou uit wat te vertellen over jezelf, ik volg hierin een vaste structuur zodat we jouw doelen helder krijgen en we een behandelplan en overeenkomst krijgen. Als haptotherapeut maak ik gebruik van gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en de aanraking. Per keer bekijken we wat zich aandient en houden we steeds de koppeling met je doelen. Gaandeweg ontstaat het proces waarbij vertaling naar je eigen leven steeds voelbaarder, herkenbaarder en zichtbaarder zal gaan worden en zouden er nieuwe patronen kunnen ontstaan. De koppeling naar je eigen leven en leefwereld is hierbij essentieel. Bewustwording is de eerste belangrijke stap omdat je van daaruit je eigen keuzes kan gaan maken.

Tarief en betaling

Het tarief voor een sessie is  €85,- De factuur ontvang je aan het eind van de maand per mail, deze dien je zelf in bij je verzekering, kijk vooraf hoe je verzekerd bent en welke vergoeding je krijgt.

Aanmelden voor de haptotherapie kan zonder verwijzing van je huisarts. Ik ben geregistreerd GZ- haptotherapeut bij de beroepsvereniging voor Haptotherapeuten (VVH). Dat betekent dat je wellicht in aanmerking komt voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit je aanvullende verzekering. Vraag je verzekeraar naar de vergoedingen voor de VVH haptotherapeuten.

Mijn VVH lidnummer is: 769 A en mijn zorgverleners AGB code is 90062566

Voor een overzicht van de verzekeraars en de vergoedingen voor haptotherapie, klik op:
VVH  vereniging voor haptotherapeuten

De praktijk

Op woensdag en vrijdag werk ik in ‘de Wittesteen’ waar ik mijn praktijk heb, aan de Musicalstraat 26 in Almere. Daarnaast ben ik vanuit huis ook beschikbaar voor ‘online-behandeling’ mocht dit wenselijk zijn. Uitleg en afspraak hierover is mogelijk.

Afspraak verzetten

Indien je de afspraak wil verzetten of afzeggen doe dit dan 24 uur van te voren. Korter dan 24 uur worden de kosten van een sessie in rekening gebracht.

Privacy / gegevensbescherming

Lees hier mijn privacy verklaring conform de wet AVG: klik hier Privacy verklaring

Klacht?

Voor de procedure bij een klacht verwijs ik naar: de website van de beroepsvereniging